Barcelona, ciutat d’apps

Cada vegada hi ha més persones que creen aplicacions per a mòbils i tauletes. Els experts asseguren que aquesta indústria ja mou entre 15.000 i 20.000 persones a la zona d’influència de Barcelona. La ciutat s’ha convertit en un centre neuràlgic de creadors, dissenyadors i professionals del màrqueting i la comunicació que desenvolupen aplicacions.

Hem convidat Carles Ferreiro, expert internacional en la indústria mòbil, impulsor d’Apps4bcn, i en Jordi Roig, que ha creat OnTheBus, l’aplicació mòbil per facilitar que la gent es pugui moure amb transport públic per la ciutat amb més facilitat.

Apps4Bcn és el portal que reuneix les apps per viure i gaudir de Barcelona. És una iniciativa de l’start-up Dotopen i l’Ajuntament de Barcelona. El portal és el lloc on experts en aplicacions mòbils comparteixen les apps que consideren més interessants. Aquests creadors es troben periòdicament per presentar les seves novetats i perquè els experts les valorin. A més, organitzen l’AppCircus. És un concurs d’aplicacions mòbils en què els seus creadors tenen uns minuts per convèncer el públic que la seva és la millor.

OnTheBus ofereix rutes òptimes, en funció de les teves preferències. Permet triar la millor ruta, la més ràpida o la més còmoda en cada moment, basada en informació en temps real a partir de les dades oficials dels operadors de transport públic, així com de les dades proporcionades pels usuaris quan utilitzen l’aplicació.

Compartir Piular Whatsapp