Moció de censura contra el president del Barça

La plataforma d’oposició Go Barça ha presentat aquest matí la sol·licitud per endegar un procés de moció de censura contra el president Sandro Rosell i els vicepresidents Jordi Cardoner, Javier Faus i Josep Maria Bartomeu. Els encarregats de presentar la moció en representació de Go Barça han estat els socis Jordi Casas i Joan Arnés.

Fins dimecres que ve, passat el partit Celtic-Barça, no s’exposaran públicament els motius concrets pels quals s’ha presentat la moció. En un comunicat de premsa, però, la plataforma Go Barça avança que “els motius són diversos, però n’hi ha dos que es donen reiteradament i constitueixen el comú denominador en la gestió del FC Barcelona, que són mentir i enganyar”.

Per tal que la moció prosperi, i segons els estatuts actuals del club, la plataforma necessita el suport del 5% dels socis. El Barça té ara cinc dies hàbils per entregar als promotors de la moció les paperetes per tal que intentin aconseguir les firmes. Cal recordar que dissabte que ve se celebra l’assemblea de socis compromissaris del Barça, en què s’ha d’aprovar una reforma dels estatuts que ampliarà del 5% al 15% els suports necessaris per fer prosperar una moció de censura.

Compartir Piular Whatsapp