Xavier Trias: “No facin tonteries i no entrin a Can Vies, hi va la seguretat personal de la gent. L’edifici està malmès”

Josep Cuní ha entrevistat l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, a 8 al dia.

Trias ha fet una crida als manifestants en defensa de Can Vies, demanant prudència per la inseguretat que representa l’estat de l‘edifici: “Si la gent vol anar a Can Vies i dir: estem a Can Vies, que hi vagin. Només els hi demano una cosa: No entrin dins de Can Vies.”. L’alcalde afegia: “L’edifici està mig derruït i està en una situació que no és bona perquè la gent hi entri. Si us plau no facin tonteries, no facin que la gent faci tonteries. Hi va la seguretat personal de la gent.” Una crida que acabava dient: “Tinc un informe de l’empresa de l’enderrocament, que a través de vies especials intento fer arribar a la gent de Can Vies, per dir-los que no facin tonteries, l’edifici està malmès.”

L’alcalde de Barcelona ha defensat que l’aturada de l’enderroc de l’edifici de Can Vies no ha estat fruit del xantatge sinó d’un acte de bona voluntat: “Jo no cedeixo amb els violents, m’ho han demanat els de la FAVB i el Centre Social de Sants que aturi l’enderroc.”

Trias també ha lamentat els actes violents de les últimes nits: “Amb la violència no es va enlloc. Hi ha grups que s’infiltren per generar violència.” I afegia: “El que no s’ha de fer és negociar amb els violents. em consta que hi ha gent en contra de la violència.”

Finalment l’alcalde de Barcelona deia: “He de fer complir la llei, intentar que es mantingui l’ordre públic i tenir vies de diàleg obertes.”

Compartir Piular Whatsapp