Víctor Marín: “Espero que la carta li faci abaixar el cap al president de l’Olímpic de Xàtiva”

En declaracions a 8 al dia, Víctor Marín, pare de Nil Marín, ha lamentat la falta de sensibilitat d’Alfonso Rus, i ha recordat que “l’únic cert és que el minut de silenci no es va celebrar.”

Avui ha fet una carta oberta adreçada al president del CD Olímpic de Xàtiva i president de la Diputació de València, Alfonso Rus.

“De vegades toca dir prou, no s’han d’aguantar aquestes actituds fatxendes. El minut de silenci no era per mi, era pels companys de Nil, nanos que juguen a futbol com ell i que tenien ganes de fer-li un homenatge”, ha dit Víctor Marín.

“He llegit els tuits que corren i van ser el detonant de la meva indignació i em van portar a escriure la carta”, ha afegit el pare de Nil Marín. La polèmica està en el fet que l’Olímpic de Xàtiva va negar la petició del Llagostera de fer un minut de silenci en el partit que enfrontava els dos equips diumenge.

“Jo no estava preparat per a tot aquest rebombori, però m’he cansat de sentir bestieses. Jo he escrit aquesta carta per demostrar que els catalans som d’una altra pasta i no ho aguantem tot”, ha sentenciat Víctor Marín.

Nil Marín va morir dissabte a les 7,30 en un accident de trànsit a l’N-II a l’altura de Caldes de Malavella. Va xocar frontalment contra un camió. Tenia 20 anys, jugava de porter al filial del Girona i s’entrenava amb el primer equip.

Dimarts l’Olímpic de Xàtiva va fer un comunicat desmentint que hi hagués hagut petició formal per fer el minut de silenci.

Pilar Rahola ha dit que la carta del pare de Nil Marín “és d’una enteresa extraordinària”. Rahola troba indignant que Alfonso Rus “menyspreï la mort d’un noi de 20 anys”.

Compartir Piular Whatsapp