Ferran Falcó i Pilar Rahola analitzen la moció de censura a Garcia Albiol

Josep Cuní ha entrevistat Ferran Falcó, president de CiU a l’Ajuntament de Badalona.

Avui ha fet una roda de premsa per anunciar que comença formalment les negociacions amb el PSC i ICV per presentar una moció de censura contra Xavier Garcia Albiol, alcalde de Badalona. Els partits es donen dos mesos per presentar aquesta moció.

Falcó proposa que el pròxim alcalde sigui de perfil tècnic en comptes de polític, cosa que el PSC no comparteix. Falcó ha dit: “Convindria que cap dels caps de llista ens presentéssim per ser alcalde.” Sobre les paraules de Garcia Albiol ha exclamat: “A mi em fa una mica de pena.”

Falcó ha posat de manifest algunes de les promeses electorals incomplertes: “Albiol va prometre habitatge social a dojo i ha donat 15 pisets.”

Falcó continua imputat en un presumpte delicte de cobrament il·legal de comissions. Es remunta a l’època en què era president d’Adigsa. Falcó ha dit: “Jo fa 7 anys que estic imputat.”

Pilar Rahola hi ha intervingut i ha celebrat que se li vulgui fer una moció de censura a Garcia Albiol. I ha afirmat: “Sóc la primera que em poso a la fila a aplaudir el dia que deixi la vara.”

Finalment, Falcó ha augurat: “Albiol no treurà majoria absoluta.”

 

Compartir Piular Whatsapp