Ada Colau a Cristina Cifuentes: “Aquesta senyora hauria de dimitir ara mateix”

Josep Cuní ha entrevistat la portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), Ada Colau, a 8 al dia.

Colau ha demanat la dimissió de la delegada del Govern central a Madrid, Cristina Cifuentes, que ha vinculat la plataforma i la mateixa Colau amb ETA. Colau ha afegit: “No pot quedar amb impunitat que una representant del Govern vagi dient barbaritats dels ciutadans que estan en moviments totalment legítims i pacífics i que aquí no passi res.” En aquest sentit, ha assegurat que portarà aquestes paraules als tribunals, però que encara no ha decidit per quina via ho farà.

Sobre el debat obert per l’anomenat escrache, Colau ha insistit que no intimiden ningú, que només interpel·len els diputats perquè votin “sí” a la ILP per a la dació en pagament. I ha denunciat el silenci dels polítics: “Són sempre accions pacífiques. Hem esgotat totes les vies, ni tan sols han respost a les nostres cartes. Llavors, què hem de fer, la ciutadania? Quedar-nos de braços plegats?” També ha justificat que només interpel·lin els membres del PP perquè són els únics contraris a les seves reivindicacions i perquè són els que tenen majoria absoluta.

Finalment, Ada Colau ha negat agressions i amenaces: “Tot és mentida. I això de la senyora d’Astúries és mentida. També us he de dir que la gent està molt cremada. Hi ha gent que ens arriba que nosaltres l’aturem.”

Pilar Rahola s’ha afegit a la conversa i ha opinat sobre l’escrache: “És una mesura perillosa i difícil d’explicar.” Rahola ha fet sentir la seva opinió: “Anar a les cases de la gent és trencar les regles del joc.”

La col·laboradora de 8 al dia també ha analitzat el discurs de Cristina Cifuentes, delegada del Govern a Madrid: “La paraula ETA ja te la fot.”

Compartir Piular Whatsapp