Sandro Rosell: “Tinc ganes d’explicar-ho tot. Tots els contractes que hem fet són legals i impecables. Només es tracta de soroll”

Josep Cuní ha entrevistat el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, a 8 al dia.

El president del Barça ha respost a les acusacions d’El Mundo sobre el preu del fitxatge de Neymar i ha dit: “De moment deixem que el jutge prengui la seva decisió i després ja veurem si presentem una querella o no contra el diari.” Preguntat sobre si hi ha una mà negra contra l’actual junta del Barça, Rosell ha contestat: “Això ho guardem per a la història.”

Quant al futur del Camp Nou, Rosell està convençut que el soci voldrà millorar les instal·lacions del club: “Hem de fer-ho per seguir lluitant i no ser un equip de Segona. És imprescindible per seguir al capdavant del futbol mundial.” D’altra banda, ha afegit: “Els 600 milions d’euros que costaria construir un estadi nou, aprofitant l’estructura del Camp Nou, és una xifra elevada però assumible. Perquè el soci no s’hagi de rascar la butxaca és necessari tenir un cognom”, amb referència al fet que el nom del camp incorpori una marca publicitària.

Pots comentar l’entrevista a Twitter amb el hashtag #rosell8aldia.

Compartir Piular Whatsapp