Les estrenes de cinema, amb Toni Vall

La setmana passada, mentre Toni Vall feia la seva crítica cinematogràfica, vam rebre una crítica per al crític: una espectadora ens enviava un missatge a través del Facebook del programa. Era Teresa Forn, qui va anar al cinema a veure 10.000 km i la pel·lícula no li va agradar.

Al filo del mañana 
Adaptació d’un famós còmic manga en què una invasió alienígena amenaça la Terra. L’oficial enviat per combatre-hi, Tom Cruise, resulta mort i entra en un bucle temporal en què cada cop que mor va adquirint més i més experiència per poder guanyar finalment els extraterrestres.

Hermosa juventud
Nova pel·lícula del director català Jaime Rosales, que en aquesta ocasió se submergeix en la realitat de la crisi econòmica a través d’una parella jove que dubta si tenir un fill o no, escanyada com està pels pocs recursos que té.

Dos madres perfectas 
Dues dones entrades en la quarantena veuen trontollar la seva vida quan cadascuna s’enamora del fill de l’altra. Serà una prova vital amb la qual comprovaran la solidesa de la seva amistat. És una premissa molt interessant en una pel·lícula que explora el concepte de desig i satisfacció personal. El seu gran valor són les dues fantàstiques actrius protagonistes, Robin Wright i Naomi Watts.

Amor sin control 
Un bon repartiment, Mark Ruffalo, Gwyneth Paltrow i Tim Robbins, per a una pel·lícula amb tres relats encreuats sobre uns personatges que lluiten per superar la seva addicció al sexe. És un film que s’atreveix a formular algunes reflexions profundes sobre un tema força tabú i no gaire tractat pel cinema.

Compartir Piular Whatsapp