Dídac Ramírez ens presenta Uniba, la nova universitat en línia

Josep Cuní ha entrevistat Dídac Ramírez, rector de la UB. La Universitat de Barcelona i Grupo Planeta han anunciat avui la creació d’una nova universitat en línia. Es diu Uniba i s’adreça a un públic internacional, molt especialment a l’hispanoamericà.

Dídac Ramírez ha explicat que “molta gent demana estudis universitaris sense poder anar a la universitat”. I ha fegit: “Estem fent el que fan les millors universitats del món, Harvard, Cambridge…”

Uniba està orientada al públic de parla hispana, perquè els cursos, ara per ara, es faran només en castellà al Centre Universitari Internacional de Barcelona. Aquest setembre ja s’oferiran 400 places i tres titulacions: un grau de Disseny i dos màsters en Psicopedagogia i Planificació Territorial i Gestió Ambiental. Pel que fa a l’equip docent, tindran prioritat els professors de la UB que ara hi treballen a temps parcial, però no es descarten noves incorporacions. Els preus encara no són definitius però podrien acostar-se als 4.000 euros depenent de si es tria un màster o un grau.

Compartir Piular Whatsapp