Pilar Rahola: “Demano amb tota l’estima al Barça i l’Espanyol que en el partit de divendres facin un minut de silenci per Nil Marín”

Segons publica The Wall Street Journal, els serveis secrets d’Espanya i França van ajudar els responsables de l’espionatge massiu dels EUA. García-Margallo ha dit avui que les relacions entre Espanya i els Estats Units estan per sobre dels problemes que pugui causar l’espionatge.

“No em crec res de res, tot Déu espia tot Déu”, ha afirmat Pilar Rahola. També ha confessat: “Si m’escolten a mi poden sentir alguna conversa eròtica, quan estic contenta.”

“Acceptem que les democràcies tenen porta del darrere i per la porta del darrere es vulneren drets”, ha explicat Rahola. “El problema és que s’ha sabut!”, ha conclòs.

Pilar Rahola ha acabat fent aquesta petició: “Demano amb tota l’estima al Barça i l’Espanyol que en el partit de divendres facin un minut de silenci per Nil Marín, el porter del Girona que ha mort fa poc en accident de cotxe i a qui va negar-li el minut de silenci el senyor del PP que dirigeix el CD Olímpic de Xàtiva.”

 

 

Compartir Piular Whatsapp