Oriol Pujol: “Els catalans han de tenir molta més capacitat i musculatura per decidir el seu futur”

El secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, ha parlat al programa 8 al dia des del XVI Congrés de CDC a Reus i ha explicat quin és el concepte de transició nacional que demana Convergència.

Pujol ha dit: “[Anem] Cap a un plantejament on els catalans han de tenir molta més capacitat i musculatura per decidir el seu futur (…) Per tant, és aquí on abanderem clarament que la transició nacional és cap a la sobirania”. També ha destacat: “[Volem] col·locar la sobirania a la centralitat política d’aquest país”. I ha afegit: “Sobirania per decidir, per exemple, si volem o no volem el pacte fiscal”.

Pujol també ha valorat com es farà el canvi de secretari general al partit: “A Convergència Democràtica de Catalunya fem bé els relleus (…) No hi ha una batalla de persones”.

El secretari general adjunt de Convergència Democràtica de Catalunya, Oriol Pujol, serà nomenat aquest cap de setmana nou secretari general del partit. Artur Mas, que fins ara ocupava aquest càrrec, passarà a ser el president de CDC i Jordi Pujol serà nomenat fundador del partit a títol honorífic.

Compartir Piular Whatsapp