Les estrenes de cinema de la setmana, amb Toni Vall

El crític Toni Vall ens ha presentat i valorat les estrenes de cinema més destacades d’aquesta setmana.

Grace de Mónaco
Recorregut per un parell d’anys de la vida de Grace Kelly quan ja era la princesa de Mònaco. Rep una oferta de Hitchcock per tornar al cinema però ella es deu a la fidelitat al seu marit i al seu principat. I més quan aquest està amenaçat pel govern francès, que vol suprimir-li els privilegis fiscals. Nicole Kidman interpreta una improbable Grace Kelly, Tim Roth és Rainier i Paz Vega és Maria Callas.

Welcome to New York 
Estrenada només a internet, es pot veure a través de Filmin, Yomvi, iTunes, Wuaki.TV, Nubeox i Ono. Abel Ferrara dirigeix aquesta història que recrea apòcrifament el cas de DSK i el seu conflicte amb la justícia americana quan va ser acusat d’haver abusat sexualment de la cambrera d’un hotel. Gérard Depardieu dóna vida a un DSK viciós i amb les tintes carregades.

Viva la libertà
Nou film protagonitzat pel gran Toni Servillo, que segueix l’estela deixada per La gran belleza i en certa manera s’aprofita sens dubte del seu èxit i esclat de popularitat. Servillo interpreta el cap del principal partit de l’oposició a Itàlia. Quan es veu obligat a abandonar la primera línia política (a causa de les crítiques despietades que rep), en el seu partit tenen la idea de substituir-lo pel seu germà bessó.

Compartir Piular Whatsapp