Les estrenes de cinema, amb Toni Vall

Com cada divendres, el crític de cinema Toni Vall ens presenta les estrenes de la setmana.

Ayer no termina nunca
És l’última pel·lícula d’Isabel Coixet sobre el retrobament d’una antiga exparella anys després d’haver-se separat. Arrosseguen un trauma personal que els va marcar moltíssim. Es troben en un espai buit i comencen a parlar i a fer-se retrats sobre el seu passat. La protagonitzen Javier Cámara i Candela Peña.

Noche de vino y copas
Comèdia danesa que passa a Buenos Aires sobre un home depressiu que decideix que vol recuperar l’amor de la seva dona i se’n va a l’Argentina, amb el seu fill, a reconquerir-la. Allà es troba amb un seguit de personatges i situacions que li faran la vida una mica més complicada i també divertida.

Combustión

Nova pel·lícula de Daniel Calparsoro inscrita en una tendència del cinema espanyol més comercial adreçat a adolescents. Explica la història d’un triangle amorós al voltant de les carreres il·legals de cotxes. El repartiment el formen Álex González, Alberto Amman i Adriana Ugarte.

Iron man 3
Nova entrega d’aquesta franquícia de la Marvel amb Robert Downey Jr. com a estrella indiscutible. Aquesta vegada el protagonista s’enfronta a un enemic molt poderós que té el secret per poder trencar la indestructible armadura d’Iron Man.

Compartir Piular Whatsapp