Terricabras: “La suma dels tres partits sobiranistes està a l’alça. Si la participació puja, podem anar a uns resultats increïbles”

Josep Cuní ha entrevistat l’eurodiputat electe d’ERC, Josep Maria Terricabras, a 8 al dia.

Terricabras ha valorat positivament  els resultats de les eleccions europees a Catalunya: “Em sembla que la suma de tots està a l’alça (ERC, CiU i ICV), perquè ara imagini’s que, amb aquesta bona base que tenim els tres grups, la gent vota al 50%, al 60%. Em sembla que podem anar a uns resultats increïbles.”

D’altra banda, el guanyador de les eleccions europees ha apuntat: “Aquí la ciutadania ha confirmat una cosa que a mi em sembla importantíssima, la sobirania és transversal a Catalunya, estem en millor situació que Escòcia. Allà tot depèn d’un partit, que se la juga del tot i que, si li va malament, s’ensorra el projecte. Aquí no, aquí ens reforcem els uns als altres.”

Terricabras s’ha posat a disposició del president de la Generalitat per explicar el procés català a Europa.

Sobre la possibilitat que ERC entri al Govern de la Generalitat, Josep Maria Terricabras ha deixat clar que ell no en pot opinar perquè ha anat en les llistes dels republicans com a independent.

Opina a Twitter, amb el hashtag #terricabras8aldia.

Compartir Piular Whatsapp